У Луцьку п'яний на «шкоді» зніс паркан біля Старого ринку (фото)

П'ятниця, 29 грудня 2023, 13:10

У Луцьку нетверезий водій, який наїхав на дорожню огорожу біля Центрального ринку, отримав три протоколи від патрульних.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Ввечері у четвер, 28 грудня, на лінію 102 надійшло повідомлення від громадянина, який розповів, що став очевидцем того, як на вулиці Глушець легковик Skoda врізався у дорожню конструкцію, що відділяє проїзну частину та тротуар. За його словами, керманич був п’яний.

На виклик вирушив екіпаж патрульних. Коли інспектори прибули на місце, то підтвердили усі слова заявника, а у 62-річного винуватця ДТП виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти освідування на місці, алкотестер показав результат 2,94 проміле, що перевищує максимально допустиму норму у майже 15 разів.

Правопорушника поліцейські відсторонили від керування. На нього склали три протоколи за:

  •  ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів);
  •  ч. 1 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд);
  • ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

«Нетверезе водіння для цього водія, ймовірно, завершиться штрафами та позбавленням права керування. Але ж такі дії можуть призвести до набагато гірших наслідків, коли платити доводиться життям та здоров’ям.

Шановні керманичі, в жодному разі не дозволяйте собі подібного. Не сідайте за кермо у нетверезому стані, бережіть себе та інших!» – додали у патрульній поліції.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: