Поділитись:

В Україну повернули тіла 66 полеглих захисників (фото)

П'ятниця, 22 грудня 2023, 16:37
В Україну повернули тіла 66 полеглих захисників (фото)

На підконтрольну уряду України територію повернули тіла 66 полеглих оборонців України.

Про це у п'ятницю, 22 грудня, повідомила у телеграмі пресслужба Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими (КШППВ).

«Захід здійснено зусиллями співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими у взаємодії з Об’єднаним центром при СБУ, МВС України (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин), ЗСУ (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України у Сумській області, ДПС України, іншими представництвами структур сектору безпеки та оборони України. 

Дякуємо за сприяння та важливі зусилля Міжнародному комітету Червоного Хреста та особисто очільнику делегації МКЧХ Юргу Егліну», – йдеться у повідомленні.   

У КШППВ додали, що Збройні сили України забезпечать перевезення репатрійованих тіл та останків до визначених державних спеціалізованих установ для передачі представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам для встановлення осіб загиблих.

В Україну повернули тіла 66 полеглих захисників (фото)В Україну повернули тіла 66 полеглих захисників (фото)В Україну повернули тіла 66 полеглих захисників (фото)В Україну повернули тіла 66 полеглих захисників (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів