Поділитись:

Активісти й військові прийшли під Луцькраду та вимагають у влади виділити більше коштів на воїнів (фото)

Середа, 29 листопада 2023, 08:49
Активісти й військові прийшли під Луцькраду та вимагають у влади виділити більше коштів на воїнів (фото)

Під Луцькою міською радою зібралися активісти та військові й вимагають у чинної влади спрямувати більше коштів на допомогу армії.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» теж побували на мирній акції.

Ініціативна група «Дрони замість бруківки», яку організували Сергій Рижков та Анатолій Котлюк, вкотре прийшла до мерії з вимогою витрачати більше коштів на Збройні сили України. Активісти кажуть, що хочуть, аби міська влада запланувала витрати на армію у бюджеті громади на 2024 рік.

«Це фініш першого етапу нашої ініціативи, а далі – ще два етапи. Наразі депутати голосуватимуть за рамкове рішення про витрати на ЗСУ і на цивільний захист. Другий етап – це розгляд бюджету», – писав Анатолій Котлюк у телеграм-каналі ініціативної групи.

Початок сесії призначили на 9:00, тож активісти намагатимуться потрапити у приміщення міської ради.

Деталі – згодом.

Активісти й військові прийшли під Луцькраду та вимагають у влади виділити більше коштів на воїнів (фото)Активісти й військові прийшли під Луцькраду та вимагають у влади виділити більше коштів на воїнів (фото)Активісти й військові прийшли під Луцькраду та вимагають у влади виділити більше коштів на воїнів (фото)Активісти й військові прийшли під Луцькраду та вимагають у влади виділити більше коштів на воїнів (фото)Активісти й військові прийшли під Луцькраду та вимагають у влади виділити більше коштів на воїнів (фото)Активісти й військові прийшли під Луцькраду та вимагають у влади виділити більше коштів на воїнів (фото) 

Нагадаємо: мер Луцька Ігор Поліщук злякався мирних протестів лучан й переніс сесію міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів