Поділитись:

Репер Eminem дасть концерт в онлайн-грі Fortnite

Неділя, 26 листопада 2023, 05:23
Репер Eminem дасть концерт в онлайн-грі Fortnite

На честь завершення четвертого сезону Fortnite студія Epic Games організувала віртуальну подію в прямому ефірі The Big Bang, у фіналі якої виступить персонаж Eminem.

Про це йдеться на вебсайті гри, – пише Liga.life. 

The Big Bang почнеться 2 грудня, о 21:00 за київським часом. Epic рекомендує гравцям прийти принаймні на 30 хвилин раніше, щоб підготуватися до події.

На вебсайті Fortnite розповіли, що учасники можуть «спостерігати за Емінемом... як Емінем», презентувавши три нові скіни – Rap Boy, Slim Shady та Marshall Never More. Його отримають усі відвідувачі The Big Bang, незалежно від того, купили вони скін Marshall Never More до початку події чи після.

Репер Eminem дасть концерт в онлайн-грі Fortnite

В Epic Games зазначили, що подія The Big Bang знаменує «кінець розділу» Fortnite OG, а також «стане початком чогось нового» для гри.

У квітні 2020 року американський репер Тревіс Скот дав перший віртуальний концерт в онлайн-грі Fortnite. Його виступ переглянули понад 12 млн користувачів, не рахуючи глядачів трансляцій поза грою.

Fortnite – онлайнова відеогра, розроблена американською компанією Epic Games і випущена у 2017 році. Fortnite пропонує гравцям на вибір три основних режими гри: Save the World, Battle Royale і Creative.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів