Поділитись:

Потап з росіянами засвітився на відпочинку в Дубаї

Вівторок, 07 листопада 2023, 15:43
Потап з росіянами засвітився на відпочинку в Дубаї

Артист весело проводив з росіянами час та говорив з ними російською.

Український репер та продюсер Олексій Потапенко, відомий як Потап, неочікувано засвітився на відпочинку в Дубаї в компанії росіян, – пише ТСН.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі блогер Богдан Беспалов. Зокрема, він звернув увагу на ролик, який у своїх соцмережах опублікувала дружина-росіянка учасника російського гурту «Иванушки International» Кирила Туриченка, який родом з Одеси, але отримав російське громадянство та живе на росії.

Потап з росіянами засвітився на відпочинку в Дубаї 

На відео компанія відвідувачів елітного ресторану в Дубаї, серед яких були росіяни, спостерігала, як шеф-кухар готує м'ясо. На одному з кадрів можна добре розгледіти Потапа. Окрім того, чутно, як репер російською говорить: «Глаз алмаз».

Наразі вже відео недоступне в соцмережах, адже дружина Туриченка видалила його. Тим часом сам Потап не коментує свою присутність у компанії росіян.

 

Нагадаємо: 7 і 8 жовтня під Львовом святкували пишне весілля експрокурора і колишньої співробітниці ДБР:  Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. За даними ЗМІ, для заходу обрали п’ятизірковий комплекс Emily Resort, а гостей розважали українські зірки, зокрема ведучий Григорій Решетник, співачка Оля Полякова, співак Олександр Пономарьов, а також Дзідзьо. До слова, Полякова вже записала звернення щодо цього. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів