Поділитись:

У Луцькому НТУ немає опалення: студентів перевели на дистанційку (відео)

П'ятниця, 24 листопада 2023, 16:48
У Луцькому НТУ немає опалення: студентів перевели на дистанційку (відео)

В одному із навчальних корпусів Луцького національного технічного університету, що в приміщенні на Потебні, 56, студентів перевели на часткове онлайн-навчання.

Це сталося через порив тепломережі, навчатися у приміщенні — холодно, розповів Суспільному декан факультету архітектури, будівництва та дизайну ЛНТУ Олександр Андрійчук.

«У студентів пара в середньому, по кожній дисципліні один раз чи два рази на тиждень, тому, якщо одна пара із чотирьох місяців навчання відбудеться дистанційно – це не є проблемою», – говорить декан.

Декан факультету архітектури, будівництва та дизайну ЛНТУ Олександр АндрійчукДекан факультету архітектури, будівництва та дизайну ЛНТУ Олександр Андрійчук

В університеті є сім навчальних корпусів і три гуртожитки. З них тільки три мають автономне опалення, каже керівниця відділу господарсько-технічного забезпечення Світлана Рикун.

Керівниця відділу господарсько-технічного забезпечення ЛНТУ Світлана РикунКерівниця відділу господарсько-технічного забезпечення ЛНТУ Світлана Рикун

З її слів, одночасно на двох об'єктах стався порив: в гуртожитку №2 на Відродження і в навчальному корпусі на Потебні.

«Було прийняте рішенняпершочергово зробити ремонт теплотраси гуртожитку. Окрім ремонту, проводять термомодернізацію корпусу на Потебні», – говорить Світлана Рикун.

У Луцькому НТУ немає опалення: студентів перевели на дистанційку (відео)

З 22-го по 25-те листопада, коли відбулося різке зниження температури, за розпорядженням адміністрації навчального закладу, усі студенти, які мають пари саме в цьому корпусі, – були переведені на дистанційне навчання, каже деканка факультету комп'ютерних та інформаційних технологій Інна Кондіус.

Деканка факультету комп'ютерних та інформаційних технологій Інна КондіусДеканка факультету комп'ютерних та інформаційних технологій Інна Кондіус

Для частини студентів друга пара відбувається в корпусі на вулиці Львівській. Другокурсниця Аліна Котловець каже: на першій парі, яка мала б відбутися в корпусі на Потебні, була вдома.

«Ми звикли до дистанційного навчання, інколи це зручніше, бо не треба зранку вставати, щоб збиратися на пару, можна просто сісти, увімкнутися і виконувати завдання», – каже дівчина.

Другокурсниця Аліна КотловецьДругокурсниця Аліна Котловець

Керівниця відділу господарсько-технічного забезпечення Світлана Рикун говорить, що 28-го листопада, студенти й викладачі повернуться в теплі аудиторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
15:02
16 квітня 2024
23:07
28 березня 2024
25 березня 2024
19 березня 2024
13 березня 2024
10:55
11 березня 2024
27 лютого 2024
26 лютого 2024
16 лютого 2024