Поділитись:

Українські далекобійники, яких блокують поляки, ліплять вареники при дорозі (відео)

П'ятниця, 24 листопада 2023, 10:11
Українські далекобійники, яких блокують поляки, ліплять вареники при дорозі (відео)

На початку листопада десятки польських перевізників почали блокувати три прикордонні переходи з Україною. У понеділок, 13 листопада, деякі з польських перевізників зустрілися з представниками українського та польського урядів, але домовленостей не досягли. До того ж, черги почали утворюватися на Закарпатті, адже туди переїжджають фури, аби пройти кордон швидше.

Попри те, що в українців на кордонах фіксували проблеми з нестачею води, ліків та їжі, вони не здаються й почали виготовляти вареники, стоячи у блокаді. Відповідне відео опублікували у місцевих телеграм-каналах.

На кадрах видно, що біля однієї з фур організували таку собі «польову кухню». Водії прилаштували невеликий столик, де й ліплять вареники, а біля нього поставили газовий балон, який і допомагає відварити уже майже готову страву.

Нагадаємо: під час засідання сесії Волинської обласної ради 16 листопада повідомили, що близько чотири тисячі водіїв застрягли на кордоні й у них закінчуються ліки й продукти, тому облрада готує звернення до польського консульства з проханням випустити водіїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів