Поділитись:

Страйк польських перевізників: у далекобійників нема води, в одного стався напад епілепсії (відео)

Субота, 11 листопада 2023, 16:04
Страйк польських перевізників: у далекобійників нема води, в одного стався напад епілепсії (відео)

У далекобійників, які стали «заручниками» акції протесту польських перевізників і стоять у черзі на в’їзд в Україну, уже закінчується їжа і вода.

Про це розповів Олександр – один із водіїв, – йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Рух вантажівок на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» нині заблокований через страйк польських перевізників, який розпочався 6 листопада. На Волинській митниці зазначають, що станом на сьогодні на згаданому пункті пропуску в’їзду в Україну очікують 1200 вантажівок.

Зі слів далекобійника, який опинився в черзі ще 7 листопада, відтоді йому вдалося просунутися вперед лише на 4 кілометри.

У водіїв, зі слів співрозмовника, уже не витримують нерви. Вони намагалися говорити з мітингувальниками, проте все марно. 

Вчора, 10 листопада, одному із водіїв, який застряг у черзі, стало зле – у нього стався напад епілепсії. Його забрала «швидка». За неперевіреними даними, розповідає Олександр, чоловік помер дорогою до шпиталю.

У черзі змушені стояти і вантажівки з гуманітарною допомогою, а також з товаром, який швидко псується. У самих же далекобійників уже закінчуються їжа та вода.

Страйк польських перевізників: у далекобійників нема води, в одного стався напад епілепсії (відео) 

На Волинській митниці повідомили, що за останню нічну зміну (в ніч на 10 листопада, – ред.) на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» на в'їзд оформили 90 вантажівок, а виїхали з України в Польщу 33.

Зі слів речниці Волинської митниці Валентини Черниш, пропускають по одному транспортному засобу за годину та одну вантажівку з гуманітарною допомогою чи товаром, що швидко псується.

Станом на ранок 10 листопада у черзі на в'їзд в Україну стояли 1200 вантажівок.

На Волинській митниці зазначили, що попередньо протестувальники мають намір залишатися на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» до 3 грудня.

Нагадаємо: Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України 13 листопада проведе зустріч на кордоні з представниками польської влади та перевізниками для розблокування пунктів пропуску. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
22 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
15 квітня 2024
11 квітня 2024