Поділитись:

Польща не приймає вантажівки з України, які йдуть через «Ягодин»

Вівторок, 07 листопада 2023, 15:33
Польща не приймає вантажівки з України, які йдуть через «Ягодин»

Польща не приймає вантажівки з України, які йдуть через пункт пропуску «Ягодин», натомість через ПП «Краківець» та «Раву-Руську» рух вантажного транспорту є.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, коментуючи ситуацію на кордоні у зв'язку з акцією протесту польських перевізників, передає Укрінформ.

»Ускладнення руху відзначається на всіх трьох напрямках... У пункті пропуску «Ягодин» польська сторона не приймає вантажівки, які йдуть з України, а також ми не відмічаємо, що йде інтенсивний потік з Польщі до України. Можливо, кілька транспортних засобів за годину прибувають із Польщі. Натомість у пунктах пропуску «Краківець» і «Рава-Руська» все ж таки рух вантажівок з України у напрямку Польщі йде», – сказав Демченко.

За його словами, також обмежений рух для вантажівок з Польщі в Україну. За годину повний контроль по обидва боки кордону проходять лише кілька транспортних засобів, які прибувають із Польщі.

Речник ДПСУ зауважив, що вчора, після початку акції польських перевізників, черг на в'їзд в Україну не спостерігалося. А ближче до вечора з того боку кордону почали скупчуватися вантажівки, які їхали в напрямку України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
30 квітня 2024
25 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
07 квітня 2024
06 квітня 2024