Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 листопада

Середа, 22 листопада 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 листопада

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 22 листопада.

Про загиблих на війні волинян 

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 листопада 

У Херсонській області загинув 23-річний військовослужбовець Максим Переходько з села Чемерин Луцького району.

Максим Вікторович Переходько, 2001 року народження, житель села Чемерин Луцького району, загинув 21 листопада 2023 року поблизу селища Козацьке Бориславського району, Херсонської області.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 листопада 

На війні загинули двоє військовослужбовців з Луцька: 36-річний молодший сержант Артем Одінцов та 27-річний солдат Олександр Бортнік.

Лучанин Одінцов Артем Володимирович, 3 січня 1986 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду головного сержанта взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів.

Молодший сержант Артем Одінцов загинув 21 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України. 

Лучанин Бортнік Олександр Володимирович, 19 травня 1996 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу 53-ї ОМБр імені князя Володимира Мономаха на посаду старшого водія розвідувального взводу розвідроти.

Солдат Олександр Бортнік загинув 19 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності  та незалежності України.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 листопада 

21 листопада загинув командир відділення снайперів з Волині Василь Струцюк.

Життя командира відділення снайперів взводу снайперів – Струцюка Василя Олександровича, жителя села Підгайці обірвалося 21 листопада 2023 р.

Герой мужньо боронив Батьківщину від підступного та безжального ворога від грудня 2022 року.

Про те, що у Луцьку вдруге судили колишнього лікаря за сутенерство 

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 листопада 

У Луцьку за сутенерство вдруге судили колишнього лікаря-гінеколога Василя Стефанюка. Першу судимість за цей злочин чоловік мав 2020 році – тоді йому призначили три роки умовно. Але після цього він продовжив займатись звідництвом, тож у 2021 році його викрили вдруге. Цього разу суд призначив йому п’ять років тюрми, взявши до уваги, що на іспитовому терміні чоловік не виправився.

Про те, що керівників шести медзакладів на Волині викрили на махінаціях з тендерами

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 листопада 

На Волині викрили групу директорів медичних закладів області, які, ймовірно, заробляли гроші на хабарях за допомогу у проведенні тендерів на закупівлю медичного обладнання.

Повідомляють, що фігурантами справи, ймовірно, є медичний директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Анатолій Каленюк, а також директор КП «Волинське обласне патологоанатомічне бюро». Щобільше, ймовірно до корупційної схеми причетні директори лікарень у Шацьку, Рожищі, Любешеві та Турійську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів