Поділитись:

Педофіла, який розбещував у Луцьку маленьких дівчаток, посадили на вісім років

Середа, 22 листопада 2023, 17:35
Педофіла, який розбещував у Луцьку маленьких дівчаток, посадили на вісім років

На Волині 44-річного лучанина засудили до максимального покарання за розбещення малолітніх дівчат – восьми років позбавлення волі з позбавленням на три роки права займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми.

Про це у середу, 22 листопада, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Волинський апеляційний суд, дослухавшись до доводів прокурорів відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Волинської обласної прокуратури, призначив максимальне покарання у виді восьми років позбавлення волі з позбавленням на три роки права займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми, 44-річному жителю міста Луцька, визнаному винуватим у розбещенні малолітніх (ч. 2 ст. 156 КК України).

За даними слідства, чоловік, який уже був судимий за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості особи, на шлях виправлення не став та вчинив нові такі злочини щодо 11-річної та 10-річної дівчаток в обласному центрі Волині.

Одну дитину нетверезий лучанин заманив у котельню під приводом «погодувати кошеня», а з іншою зайшов в ліфт та одразу заблокував його.

З обома потерпілими чоловік чинив розпусні дії.

Він перебуває під вартою.

Окрім того, згідно з вироком суду інформацію про нього внесено до Єдиного Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканності малолітніх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024