Поділитись:

Волинська обласна філармонія знову залишилась без директора (фото)

Четвер, 16 листопада 2023, 13:02
Волинська обласна філармонія знову залишилась без директора (фото)

Волинській обласній філармонії на посаду директора хотіли призначили Сергія Єфіменка, але депутати рішення не підтримали.

Про це йшлося під час сесії Волиньради у середу, 16 листопада.

Спершу пана Сергія хотіли призначити директором на п'ять років, але депутати проголосували за зміну і виріши, що договір х Єфіменком укладуть тільки на рік. Проте депутат Анатолій Вітів закликав взагалі не підтримувати це питання через негативний суспільний резонанс.

«Це питання викликало широкий резонанс. Є питання до директора і до закладу, тому пропоную не підтримати рішення і звернутися до Волинської ОВА і провести повторний конкурс. Це дасть нам можливість довивчити це питання. Є багато інформації у різних колах. Ми зацікавлені у розвитку наших комунальних закладів, тому у мене пропозиція не підтримувати», – заявив Вітів.

Депутати не підтримали це рішення, хоч його двічі ставили на голосування. Проте його залишили на посаді виконувача обов'язків культурної установи. 

Сергій ЄфіменкоСергій Єфіменко

Нагадаємо, що раніше Сергія Єфіменка судили за корупцію, а саме – за виплату 65 тисяч гривень премії своїй дружині Оксані Єфіменко.

Довідково:
Сергій Єфіменко
народився 18 липня 1964 р. У 1990 р. закінчив з відзнакою Львівську державну консерваторію ім. М. Лисенка за спеціальністю «Музикознавство». Працював викладачем музично-теоретичних дисциплін. Із 1997 р. – директор Волинської обласної філармонії.

Нагадаємо: нещодавно Управління містобудування та архітектури Волинської обласної військової адміністрації очолив Василенко Василь Миколайович, якого підозрювали в махінаціях із землею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів