Поділитись:

На Волині – новий керівник сервісного центру МВС

Понеділок, 16 жовтня 2023, 10:26
На Волині – новий керівник сервісного центру МВС

Новим начальником регіонального сервісного центру МВС у Волинській області призначили Олександра Семчишина.

Про це повідомив у фейсбуці голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

«Познайомились і обговорили робочі питання з новопризначеним начальником Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області Олександром Семчишиним.

Опрацювали необхідність розширення співпраці Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС з органами місцевого самоврядування задля належної організації надання на місцях базових адміністративних послуг, що належать до компетенції МВС», – написав він.

Як зазначив Недопад, поки що на Волині послуги сервісного центру МВС можна отримати лише у ЦНАПах Луцька та Ковеля. Аби активізувати цю роботу в інших громадах, полегшивши людям доступ до послуг, це питання обговорять на найближчому засіданні координаційної ради з питань місцевого самоврядування.

Серед послуг сервісного центру – складання практичних та теоретичних іспитів, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, атестація та акредитація викладачів автошкіл, навчання спеціалістів з перевезення небезпечних вантажів. Втім, головне завдання, за словами Олександра Семчишина, – забезпечення роботи електронної черги, доступність та оперативне надання послуг для громадян і унеможливлення будь-яких проявів корупції.

На Волині – новий керівник сервісного центру МВС

Довідково:
З 2003 до 2009 року Семчишин навчався у Львівському національному аграрному університеті на спеціальності — «Менеджмент організацій».
З 2013 до 2017 року здобував освіту на спеціальності «Правознавство» в інституті післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Львівського національного університету імені Івана Франка. У цьому ж інституті він з 2017 до 2020 року здобував освіту на спеціальності «Публічне управління та адміністрування».
Олександр Семчишин проходив службу у Збройних силах України з травня 2007-го до грудня 2008-го.
З 2013-го до 2019-го працював у Львівському міському управлінні ГУ Державної міграційної служби України.
З грудня 2020-го до серпня 2021-го працював завідувачем сектору організації допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів та підвищення кваліфікації водіїв Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області. Із серпня 2021-го до листопада 2022-го очолював сервісний центр МВС у Нововолинську.
До переїзду на Волинь з листопада 2022 року перебував на посаді керівника Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів