Поділитись:

Ніхто не буде робити той стадіон, поки не закінчиться війна, – мер Ківерців

Субота, 11 листопада 2023, 10:05
Ніхто не буде робити той стадіон, поки не закінчиться війна, – мер Ківерців

Міський голова Ківерців Олександр Ковальчук розповів, що проєктно-кошторисна документація на реконструкцію стадіону в місті була виготовлена ще в 2018 році.

Потім ті документи дали документи на корегування у проєктну організацію, вони пройшли державну експертизу, відтак, каже мер, й виникла така величезна сума. Про це він говорив під час звіту про використання бюджетних надходжень цього року.

«З нашого бюджету не мало бути потрачено жодної гривні», – запевнив Ковальчук. І додав, що з цим проєктом мали «заходити» у Фонд відновлення України – мовляв, там є статті, які передбачають будівництво спортивних майданчиків. Наразі тендер проведений, але через шквал критики договір із переможцем розірваний.

«Ніхто до завершення повномасштабного вторгнення не буде робити той стадіон», – наголосив міський голова. І додав: «Можливо, це моя особиста провина».

Скандали з Ківерцівським мером розпочались після оголошення тендерів на будівництво стадіону за 145 мільйонів гривень. Тоді місцеві обурились таким тратам міськради й вимагали витрачати гроші на армію, а не на стадіони. Хоча й справа була резонансна, але договори на будівництво таки уклали. Через це до Ковальчука прийшли поговорити активісти та військовослужбовці, який він і пообіцяв розірвати договір на будівництво стадіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів