Поділитись:

Путін вп'яте зганьбився, вимовляючи ім'я президента Казахстану

П'ятниця, 10 листопада 2023, 14:38
Путін вп'яте зганьбився, вимовляючи ім'я президента Казахстану

Російський диктатор путін ніяк не може нормально вимовити ім'я та по батькові Касим-Жомарта Токаєва.

Російський диктатор вуолодимир путін знов не зміг виразно виголосоти ім'я та по батькові президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва, – пише Уніан.

Це сталося під час візиту путіна до столиці Казахстану Астани. Першого разу лідер рф перекрутив по батькові Токаєва, назвавши його «Келемичем» (Келемовичем) замість «Кемелевич». Згодом, дякуючи президенту Казахстану за запрошення, путін сказав «Кемель Жомартович», втім, одразу виправив себе.

Першого разу він нечітко вимовив на форумі міжрегіонального співробітництва по батькові Токаєва – «Келемич» (Келемович) замість Кемелевич. Вдруге – ім'я та по батькові президента Казахстану: дякуючи Токаєву за запрошення в Астану, путін сказав «Кемель Жомартович», але одразу ж поправив себе.

У січні 2022 року, під час онлайн-засідання Організації договору про колективну безпеку, путін назвав Токаєва «Кемел Жомартович». 

Востаннє путін неправильно вимовив ім'я Токаєва 13 жовтня 2023 року на саміті ради голів СНД у Киргизстані. Тоді він дякував казахському президенту за ідею створення міжнародної організації з просування російської мови, проте не зміг вимовити його ім'я.

Нагадаємо: диктатор планує записати новорічне «привітання» в окупованому місті

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів