Поділитись:

На Волині фермер через конфлікт з водієм маршрутки заблокував дорогу (відео)

П'ятниця, 10 листопада 2023, 09:35
На Волині фермер через конфлікт з водієм маршрутки заблокував дорогу (відео)

У селі Бережанка на Горохівщині селяни обурені тим, як себе повів місцевий фермер. Мовляв, той заблокував дорогу на частині вулиці і не дає нікому проїхати. 

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Проблема виникла ще посерд літа. Тоді дорожня служба почала ремонтувати міст на річці Полонка, через який діставалися в Бережанку. Аби не об'їжджати ще декілька сіл, щоб потрапити додому, люди домовилися з місцевим фермером, щоб той пропускав транспорт через господарський двір, який орендує. Домовленість діяла, поки тиждень тому фермер із невідомих причин не посварився з водієм маршрутки «Бережанка-Луцьк». 

Люди обурюються, кажуть: це створює чимало незручностей. 

Фермер, на вчинок якого нарікають селяни, – Юрій Кучера. Він у Бережанці добре відомий. Господарює там з батьком вже 21 рік. Орендують паї чи не в усього села. Начебто є частиною сільської громади. Однак люди дивуються, що за стільки часу жодного разу безпосередньо ані з сином, ані з батьком фермером ніхто не розмовляв. Комунікують лише через їхніх підлеглих. 

Як з'ясувалося, за законом, фермер мав право перегородити дорогу. Цей клаптик вулиці належить йому за договором оренди з Горохівською райадміністрацією уже 12-й рік. І належатиме  аж до кінця 2059-го). Тому вплинути на нього місцева влада не може. 

«Маршрутка їздила чотири місяці. Все було без проблем, поки шофер у конфлікт не вступив із Юрієм Кучерою. Він в нас тут оформлений фермером», – пояснив староста села Бережанка Сергій Степанюк.

Що за непорозуміння сталося між водієм маршрутки та фермером, ніхто не знає. Зі слів старости села, начебто водій автобуса нецензурно висловився у розмові з фермером і через це той перекрив дорогу всім без винятку.

Журналісти намагалися зв'язатися і з водієм, і з фермером. Однак коментарів не отримали. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
10 квітня 2024