Поділитись:

«Футурама» повертається: стримінговий сервіс Hulu продовжить мультсеріал

Субота, 04 листопада 2023, 00:39
«Футурама» повертається: стримінговий сервіс Hulu продовжить мультсеріал

У 2024 році стримінговий сервіс Hulu випустить нові епізоди американського мультсеріалу «Футурама». Точна дата премʼєри поки що невідома.

Про це пише Variety, – передає Бабель. 

Мультсеріал повернеться на екрани вже вдруге з моменту запуску в 1999 році. У лютому 2022 року Hulu замовила 20 серій мультсеріалу. Тепер його продовжать.

«Після короткої десятирічної перерви «Футурама» тріумфально виповзла з кріогенної труби, залишивши оригінальний акторський склад і сатиричний дух. У десяти абсолютно нових епізодах одинадцятого сезону кожен знайде щось для себе. Нові глядачі зможуть ознайомитись із серіалом, а давні шанувальники дізнаються розгадки давніх таємниць, зокрема про епічну історію кохання Фрая та Ліли, таємничий вміст ящика Ніблера, про злого робота Санту і про місцезнаходження пуголовків Кіфа та Емі. Тим часом у місті нова пандемія, а знімальна група досліджує майбутнє вакцин, біткоїнів, культури скасування і потокового телебачення», – ідеться в офіційному описі нових серій.

Над серіалом працювали ті самі творці – Девід Семюел Коен і Метт Ґрейнінґ, а героїв озвучать оригінальні голоси, які були в попередніх сезонах. Джон Ді Маджіо повернеться до глядачів як голос робота Бендера, Біллі Вест озвучить Фрая, професора Фарнсворта та доктора Зойдберга. Кеті Сігал говоритиме за Лілу, а Тресс Макнейл стане голосом мами Ліли та Лінди. Філ ЛаМарр озвучить Гермеса, Лорен Том — Емі, а Моріс ЛаМарш — Калькулона, Кіфа та Морбо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів