Поділитись:

За перший день прокату «Барбі» зібрала вдвічі більшу касу за «Оппенгеймер»

Неділя, 23 липня 2023, 19:16
За перший день прокату «Барбі» зібрала вдвічі більшу касу за «Оппенгеймер»

Фільм «Барбі» режисерки Грети Гервіг за перший день прокату зібрав 70,5 млн доларів, у той час, як «Оппенгеймер» Крістофера Нолана отримав 33 млн доларів.

Про це пише УП.Життя.

Наразі яскраво-рожева стрічка «Барбі» Warner. Bros. Discovery є номером один у Північній Америці. Крім того, вона побила попередній рекорд зборів – 51,8 млн доларів, зароблених «Людиною-павуком: Через Всесвіт» у червні.

Є вірогідність, що хвиля популярності не зупиниться, адже «Барбі» виглядає найбільшим триденним дебютом цього року. Станом на сьогодні найкасовішим фільмом залишається «Фільм про братів Супер Маріо», який всього зібрав 1,34 млрд доларів у світі.

Також у «Барбі» є шанс стати найбільшим прем’єрним вікендом у фільмі режисеркою-жінкою. Поки що рекордсменом є «Капітан Марвел», знятий Анною Боден і Районом Флеком – він зібрав 153 млн доларів за перший вікенд.

Виробництво «Барбі» коштувало 145 мільйонів доларів. Це було гамбітом компанії Mattel. Також фільм отримав схвальні відгуки від критиків. Комедія з Марго Роббі та Райаном Гослінгом у ролі Кена розповідає глядачам про подорож культової ляльки з фантастичного Барбіленду до реального світу.

Виявляється, що останній має чимало проблем – і досить відрізняється від першого. Крізь призму іронії та гумору стрічка намагається показати еволюцію героїв та поширені стереотипи про сучасне життя.  

Обидва фільми вже є у прокаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів