Поділитись:

«Ми досі чекаємо на дрони», – воїн-депутат з Волині обурюється роботою Луцької влади

Вівторок, 31 жовтня 2023, 15:34
«Ми досі чекаємо на дрони», – воїн-депутат з Волині обурюється роботою Луцької влади

Депутат Волинської обласної ради Андрій Козюра, який нині захищає Україну на фронті, висловив незадоволення тим, як Луцька міська рада розподіляє кошти.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Поки міськрада нашвидкоруч дає 40 000 000 грн. через виконком на сирий проєкт «крила» ДФТГ «БОР», ми продовжуємо працювати на Куп’янському напрямку», – зазначив пан Андрій.

У своєму дописі військовий висловив сподівання, що міська влада «приїде до памʼяті і буде чути військових, які воюють, а не бігають по Луцьку у формі зі зброєю і прикриваються ДФТГ».

«А ми досі чекаємо дронів, тестованих не в тепличних луцьких умовах, а в бойовій обстановці перевірених дронів FPV, яких за 40 млн. можна було придбати 2500-3000 одиниць, а це щонайменше пів тисячі спаленої техніки ворога і тисячі знищених окупантів», – каже захисник.

Захисник з Луцька Сергій Поліщук вважає, що більша кількість дронів на фронту можу суттєво вплинути на хід контрнаступу.

«Ми досі чекаємо на дрони», – воїн-депутат з Волині обурюється роботою Луцької влади 

 «Для розуміння:100 000$ (це 2500 одиниць сертифікованих ударних дронів )на лінії фронту може суттєво вплинути на нищення ворога та відвойовування окупованих територій у ворога. Після цього не питайте що там з контрнаступом», – каже він.

Нагадаємо: у Луцьку запропонували спрямовувати мінімум 50% вільних залишків бюджетних коштів на допомогу військовослужбовцям. Про це повідомили під час сесії міської ради у середу, 30 серпня.

Депутат міськради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик повідомив, що на потреби житлово-комунального сектору Луцькрада сьогодні спрямувала 66 мільйонів гривень і лише 6 мільйонів пішло на потреби військових на соціальний захист їх та їхніх сімей, а це тільки 10% від вільних залишків.

Проте Луцький міський голова таку пропозицію, на жаль, не підтримав та зазначив, що минулої сесії міська рада виділила 102 мільйони гривень, які зараз активно використовуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів