Поділитись:

Не лише Ткач: хто ще з українських зірок виступив на весіллі скандального блогера

Вівторок, 24 жовтня 2023, 09:16
Не лише Ткач: хто ще з українських зірок виступив на весіллі скандального блогера

Днями в Україні пройшло ще одне скандальне весілля. Блогер з Івано-Франківська Олег Захаров, який брав участь в організації «п'яних» секс-вечірок у Києві, одружився. На своє свято у ролі ведучого він запросив Юрія Ткача, через що на актора та коміка вилилося багато хейту. Втім, як з'ясувалося, він був не єдиним зірковим гостем на весіллі.

Для молодят та гостей свята ще виступила співачка TAYANNA, передає 24 Канал.

Це стало відомо з огляду на відео, яке блогер поширив у своєму тіктоці. У ролику видно, як наречені танцюють в залі, коли на сцені співає виконавиця з білявим волоссям й на великому екрані позаду неї пише TAYANNA.

Не лише Ткач: хто ще з українських зірок виступив на весіллі скандального блогера 

У своєму відео хлопець поділився, що на весілля витратили «дуже багато бабок».

Зазначимо, поки TAYANNA ніяк не коментувала свій виступ на святі.

Весілля Олега Захарова: що відомо

  • Наречений у січні втрапив у гучний скандал з "п'яними" вечірками у Києві. Тоді з'ясувалося, що він разом з іншими хлопцями влаштовували паті, на яких дівчат накачували алкоголем чи наркотиками, а потім знущалися з них і ґвалтували. До того ж знімали це на відео й викладали в мережу.
  • Згодом Нацполіція провела обшуки в організаторів цих вечірок та відкрила проти них кримінальну справу. Втім, Олегу й декільком іншим фігурантам у справі вдалося вийти з-під варти під заставу в розмірі 402 тисячі гривень.
  • Весілля блогера пройшло в розкішному заміському комплексі Edem Resort Medical & Spa. Туди він запросив чимало своїх друзів-блогерів.
  • Юрій Ткач, який був ведучим свята, зазначив, що не знав про "скандальний бекграунд" молодика. Тож, артист визнав цю ситуацію ганебною і додав, що гонорар за весілля передасть на потреби військових і на інші добрі справи. Його підтримало чимало підписників та знаменитостей. Зокрема, Наталка Денисенко, Тарас Цимбалюк, Аліна Доротюк тощо.

Нагадаємо: у соціальних мережах набув розголосу скандал навколо історії про хлопців з Івано-Франківська, які влаштовували гучні вечірки, де підсипали дівчатам наркотики,  а потів ґвалтували їх. Відео з цих вечірок вони поширювали в соцмережах. Правоохоронці вже встановили фігурантів та місця їх перебування. Двом блогерам оголосили про підозру. Їм загрожує до 7 років в’язниці. За інформацією ЗМІ, шістьом іншим учасникам цієї справи видали повістки. Президент Володимир Зеленський підкреслив, що в Україні не буде місця насильству.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів