Поділитись:

У Києві поліція прийшла з обшуками до хлопців, які споювали і ґвалтували дівчат на камеру (відео)

Середа, 01 лютого 2023, 14:39
У Києві поліція прийшла з обшуками до хлопців, які споювали і ґвалтували дівчат на камеру (відео)

У соціальних мережах набув розголосу скандал навколо історії про хлопців з Івано-Франківська, які влаштовували гучні вечірки, де підсипали дівчатам наркотики,  а потів ґвалтували їх. Відео з цих вечірок вони поширювали в соцмережах.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Зазначають, що хлопцям по 20 років. Вони ставили собі на меті показати, що всі дівчата легковажні, а головне для них – лише гроші. Також користувачі мережі повідомляли, що молодики гвалтували дівчат, які перебували вже у безпорадному стані, і знімали це на відео. Знімки і ролики поширювали у закритих соціальних мережах і телеграм-каналах. Як тільки в Інтернет-мережі з’явилася фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат, правоохоронці відразу розпочали відпрацювання.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції у місті Києві правоохоронці уже встановили фігурантів та місця їх перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводять необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави. Також проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів. Детальнішу інформацію правоохоронці нададуть згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів