Поділитись:

У скандального луцького тренера, якого обвинувачують у зґвалтуванні, стався інсульт

Середа, 21 грудня 2022, 17:28
У скандального луцького тренера, якого обвинувачують у зґвалтуванні, стався інсульт

У 72-річного тренера з волейболу Богуслава Галицького, якого судили за сексуальне насильство та зґвалтування неповнолітніх спортсменок, стався інсульт.

Про це ІА ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

Тож журналісти видання вирішили запитати у Волинської обласної прокуратури, чи не змінювали Галицькому у зв'язку з цим запобіжний захід. Адже раніше його тримали під вартою. Як виявилося, Галицького таки випустили з-за ґрат.

У пресслужбі прокуратури додали, що прокурори зверталися з клопотанням про продовження запобіжного заходу у виді тримання під вартою, утім захист звернувся про його зміну. У результаті суд таки задовільнив запит захисту і змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, 8 липня Галицького взяли під варту на 30 діб без права внесення застави. У серпні продовжили запобіжний захід ще на 60 днів.

У жовтні прокурори Луцької окружної прокуратури Волинської області скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення тренером насильницького задоволення статевої пристрасті, сексуального насильства, розбещення неповнолітніх, замаху на зґвалтування та зґвалтуваннях спортсменок.

За скоєне порушнику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024