Поділитись:

Богуслав Галицький хотів поновитися на посаді тренера луцької ДЮСШ (відео)

Четвер, 11 серпня 2022, 15:32
Богуслав Галицький хотів поновитися на посаді тренера луцької ДЮСШ (відео)

Скандально відомий луцький тренер Богуслав Галицький захотів поновитись на посаді та отримати грошове відшкодування. Тож звернувся з відповідним позовом до суду.

Про це стало відомо журналістам телеканалу «Конкурент TV» з єдиного реєстру судових рішень.

Скандально-відомий тренер волинської спортивної школи Богуслав Галицький мав на меті поновитись на посаді. Нагадаємо, звільнили Богуслава Галицького 28 червня, після серії гучних заяв про те, що він розбещував та навіть гвалтував своїх неповнолітніх вихованок

Згодом, йому оголосили про підозру у вчиненні злочину та затримали. Хоч сам Галицький ситуацію ніяк не коментує, вочевидь із версією слідства він не погоджується. 

Так, позовну заяву про визнання незаконним і скасування розпорядження про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу Богуслав Галицький подав до суду 20 липня. І суд призначив слухання на 11 серпня. Однак, розгляд справи не розпочали. Чому – дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, що 72-річному лучанину, тренеру з волейболу, якого підозрюють в розбещенні неповнолітніх, зґвалтуванні та вчиненні сексуального насильства над підопічними, 5 серпня продовжили запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024