Поділитись:

На Львівщині Ткач провів весілля фігуранту справи про «п’яні вечірки» із секс-насиллям (фото, відео)

Субота, 21 жовтня 2023, 19:35
На Львівщині Ткач провів весілля фігуранту справи про «п’яні вечірки» із секс-насиллям (фото, відео)

У шикарному готелі на Львівщині комік Юрій Ткач провів пишне весілля блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями раніше організовував вечірки в Києві, на яких, за версією слідства, споювали, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео та поширювали у соцмережі. 

Про це повідомив у фейсбуці журналіст Андрій Лохматов.

Як пише журналіст, в одному з найдорожчих готелів країни Edem Resort Medical & Spa «відгуляв своє весілля фігурант гучної історії про блогерів з Івано-Франківська», які влаштовували вечірки в Києві, де, за версією слідства, споювали дівчат, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео, поширюючи його в мережі.

«Олег Захаров –  третій учасник тих «вечірок», який разом з другом заплатили 402 тисячі гривень застави кожен, аби вийти на волю на період слідства, на початку жовтня влаштував своє весілля в лухурі готелі, де тінейджери співали російський реп, розкидуючи по сцені стодоларові купюри. Адвокат Захарова, кажуть, теж був запрошений і танцював поруч», – зазначив Андрій Лохматов.

Додав, що ведучим на весіллі був комік Юрій Ткач. 

«А от ведучим на цьому святі життя був відомий телеактор і комік Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому – все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати – прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників», – резюмував журналіст. 

На Львівщині Ткач провів весілля фігуранту справи про «п’яні вечірки» із секс-насиллям (фото, відео)На Львівщині Ткач провів весілля фігуранту справи про «п’яні вечірки» із секс-насиллям (фото, відео)На Львівщині Ткач провів весілля фігуранту справи про «п’яні вечірки» із секс-насиллям (фото, відео) 

Нагадаємо: у соціальних мережах набув розголосу скандал навколо історії про хлопців з Івано-Франківська, які влаштовували гучні вечірки, де підсипали дівчатам наркотики,  а потів ґвалтували їх. Відео з цих вечірок вони поширювали в соцмережах. Правоохоронці вже встановили фігурантів та місця їх перебування. Двом блогерам оголосили про підозру. Їм загрожує до 7 років в’язниці. За інформацією ЗМІ, шістьом іншим учасникам цієї справи видали повістки. Президент Володимир Зеленський підкреслив, що в Україні не буде місця насильству.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
07 березня 2024
07 лютого 2024
03 лютого 2024
26 січня 2024
04 січня 2024
05 грудня 2023
27 листопада 2023