Поділитись:

У Луцьку ліквідовують пориви тепломереж: коли завершать роботи

Понеділок, 23 жовтня 2023, 18:54
У Луцьку ліквідовують пориви тепломереж: коли завершать роботи

У Луцьку після початку опалювального сезону, що стартував 18 жовтня, у деяких районах сталися пориви на теплових мережах. Зокрема, у ДКП «Луцьктепло» повідомили про 5 витоків. 

Коли закінчать ліквідацію наслідків поривів та де знайшли нові витоки тепломереж, дізнавалися журналісти ВСН.

20 жовтня у ДКП «Луцьктепло» повідомили, що пориви тепломереж сталися на вулиці Мамсурова, 2, 4; вулиці Ковельській, 1, 3, 9; вулиці Мазепи, 10, 12, 14; проспекті Волі, 43, 45 та вулиці Чехова, 2.

Прессекретар ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков розповів, що окрім цих 5 об'єктів стало відомо про ще один порив – на ділянці групи будинків на проспекті Волі – вулиці Коперника – вулиці Степана Бандери – вулиці Шопена.

«Наразі працюють всі наші бригади: сьогодні вже ліквідували один витік, ще з двома працюємо, сподіваємося сьогодні закінчити. Загалом у нас зараз актуальних є шість витоків, сьогодні плануємо з трьома розібратися. Йдеться про два будинки на вулиці Мамсурова, три на вулиці Мазепи, три на проспекті Волі – Чехова, чотири на Потебні, три на Ковельській. Також є витік на групі будинків на Волі – Коперника – Бандери – Шопена».

Закінчити роботи по ліквідації витоків тепломереж планують до кінця цього тижня.

«По деяких об'єктах тільки почалися роботи з пошуку витоків. Відповідно, коли ми визначимося з ними, зрозуміємо об'єм робіт, тоді зможемо говорити скільки часу займе ліквідація. Якщо не буде нових поривів, то сподіваємося впродовж тижня з усім розібратися», – повідомив Антон Безносиков.

Нагадаємо: у Волинській ОВА інформували, що на станом на 23 жовтня опалювальний сезон в області стартував на сто відсотків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024