Поділитись:

У Луцьку – п'ять неліквідованих поривів на тепломережах

П'ятниця, 20 жовтня 2023, 16:42
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Луцьку через пориви, які сталися на теплових мережах від початку опалювального сезону, подати теплоносій тимчасово неможливо  до 15 будинків.

Про це у п'ятницю, 20 жовтня, повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

Зокрема, на мережах залишається п'ять витоків, які сталися від початку опалювального сезону. Як наслідок – тимчасово без тепла будинки за аадесами:

  • вул. Мамсурова, 2, 4,
  • вул. Ковельська, 1, 3, 9,
  • вул. Мазепи, 10, 12, 14,
  • просп. Волі, 43, 45,
  • вул. Чехова, 2.

Зазначають, що впродовж дня ремонтні бригади відновили подачу тепла для житлових будинків на просп. Волі, 17, 19, 21, 23, вул. Коперника, 1, 2, вул. Степана Бандери, 24, 26, вул. Шопена, 4, 12, вул. Писаревського, 6, а також будинки на вул. Потебні, 44а, 46, 48, 50, які було перекриті після локалізації витоку 20 жовтня.

Роботи з ліквідації поривів продовжать наступного тижня.

У «Луцьктеплі» додали, що у зв’язку із прогнозованим потеплінням вранці 21 жовтня систему централізованого теплопостачання Луцька буде переведуть в енергоощадний режим.

«Практично це означатиме пониження параметрів теплоносія до щонайнижче допустимих для приготування послуги з постачання гарячої води, а також припинення генерації тепла на тих котельнях, від яких не залежить приготування гарячої води на періоди, коли температура зовнішнього повітря сягне позначки +10°С і вище (як це передбачено температурним графіком)», – йдеться у повіломленні.

При цьому теплоносій продовжить циркулювати у системі.

Нагадаємо:опалювальний сезон у Луцьку стартував 18 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів