Ексчоловік Євгенії Емеральд назвав її шльондрою, пригрозив застрелити і відрізати руки

Четвер, 19 жовтня 2023, 13:06

Українська захисниця Євгенія Емеральд вперше оприлюднила приголомшливу переписку зі своїм ексчоловіком, військовим Євгеном Стипанюком, де він їй погрожує вбивством та забрати їхню піврічну доньку.

Від вересня Емеральд натякала фанам, що у її стосунках з чоловіком не все гаразд, однак прямо не говорила, що сталося, – пише ТСН. Тож тепер Євгенія набралася сміливості і на сторінці в Instagram опублікувала скріни переписок зі Стипанюком, де він її обзиває та навіть погрожує вбивством:

«Я – Женя Емеральд, відома вам як сильна та смілива українська Жанна д'Арк. Але, в першу чергу я просто жінка, одна з тих сотень тисяч українських жінок, яка пережила домашнє насилля. У цьому відео я хочу продемонструвати на власному прикладі, до чого призводить страх та слабкість перед кривдником. Тут ви побачите лише частину розмов та погроз з боку мого колишнього чоловіка, але навіть цього достатньо, щоб зрозуміти, в якій небезпеці знаходяться жінки, які продовжують терпіти», – підписала відео Емеральд.

У переписці ексчоловік Євгенії, зокрема, «не погрожує, а попереджає» її, що якщо хтось з інших чоловіків візьме на руки його доньку, він підірве і Євгенію, і того чоловіка, або застрелить, або «відріже руки». Також Стипанюк говорить, що встановить стеження за Емеральд.

У голосових повідомленнях Євген звинувачує ексдружину у зрадах і називає шльондрою.

Зазначимо, що Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися на фронті. У жовтні минулого року на передовій вони зіграли весілля. У квітні цього року Емеральд народила Стипанюку доньку, яку назвали Афіною.

  

Тиждень тому Емеральд офіційно підтвердила, що розлучається з чоловіком.

 

Нагадаємо: 7 і 8 жовтня під Львовом святкували пишне весілля експрокурора і колишньої співробітниці ДБР:  Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. За даними ЗМІ, для заходу обрали п’ятизірковий комплекс Emily Resort, а гостей розважали українські зірки, зокрема ведучий Григорій Решетник, співачка Оля Полякова, співак Олександр Пономарьов, а також Дзідзьо. До слова, Полякова вже записала звернення щодо цього. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: