Поділитись:

За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото)

Середа, 27 вересня 2023, 14:26
За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото)

15 реанімобілів, придбаних за кошти United24, їдуть у регіони. Автівки будуть працювати в центрах «екстренки» Київської, Черкаської, Львівської, Волинської та Чернівецької областей.

Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров'я України .

«Швидкі» типу С – це фактично реанімація на колесах. Вони мають все необхідне для швидкого та безпечного транспортування до лікарень важкохворих та важкопоранених пацієнтів», – йдеться у повідомленні. 

Автомобілі обладнані кисневими балонами, кардіомоніторами, дефібриляторами, електрокардіографами та апаратами штучної вентиляції легень тощо. 
Вартість кожної такої автівки – 2 600 000 гривень.

Автомобілі придбані за кошти, зібрані в межах ініціативи UNITED24.

За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото)За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото)За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото)За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото)За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото)За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото)За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото)За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото)За гроші United24 купили особливі «швидкі» для Волині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів