Поділитись:

У Севастополі прилетіло в штаб Чорноморського флоту (фото)

П'ятниця, 22 вересня 2023, 15:29
У Севастополі прилетіло в штаб Чорноморського флоту (фото)

В окупованому Севастополі пролунали гучні вибухи, місцеві канали заявляють про ракетну атаку. 

Російські загарбники пустили димову завісу над Севастопольською бухтою, проте повідомляють і про чорний дим. Гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що по штабу Чорноморського флоту завдали ракетного удару, – пише УНІАН.

«Біля театру Луначарського впав осколок. Велике прохання при виявленні подібних елементів-не підходити і дзвонити в 112. На місце виїхали всі оперативні служби. Інформація про постраждалих уточнюється», - написав він у Telegram.

Оновлено о 14:50: У Міністерстві оборони Росії заявили, що ППО збила над Севастополем п'ять ракет. Пошкоджено будівлю штабу Чорноморського флоту, один військовослужбовець загинув.

Оновлено о 14:48: У Балаклаві повітряна тривога, звучить сирена, повідомляють у мережі.

Оновлено о 14:45: Гауляйтер Севастополя повідомив, що пожежу у штабі флоту продовжують гасити. За попередньою інформацією, цивільна інфраструктура навколо штабу флоту не постраждала. Люди, які перебували під час удару на вулиці, теж не постраждали.

«Навіть вибитого скла поки не зафіксовано», - додав він.

Оновлено о 14:25: Повідомляється, що у районі села Поштове все в диму. Тим часом глава окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов заявив, що над Кримом збили крилаті ракети. Він не вказав їхню кількість.

Оновлено о 14:20: Развожаєв повідомив про відбій ракетної та авіаційної небезпеки.

«Але в центр, як і раніше, велике прохання не виїжджати. Дороги перекриті, йде низка спеціальних заходів», - додав він.

Оновлено о 14:15: Протиповітряна оборона збила ракету в районі Бахчисараю, пишуть росЗМІ з посиланням на окупаційну владу. За їхніми словами, після падіння уламків спалахнула трава.

Оновлено о 14:07: Російський Telegram-канал "112" пише, що внаслідок удару постраждали шестеро людей.

Оновлено о 13:55: У Севастополі звучить повітряна тривога. Окупаційна влада почала поширювати інструкцію з правилами поведінки під час тривоги.
фото з соцмереж
Оновлено о 13:45: Канал "Кримський вітер" повідомляє, що вибухи лунають у Бахчисарайському та Сімферопольському районах, а також у районі Первомайського та Красногвардійського. 

За словами очевидця, збитий безпілотник впав у Севастопольську бухту. Також у Бахчисараї в районі військової частини на вул. Сімферопольська, 2 помітили гриб диму.

Оновлено о 13:40: Развожаєв заявляє, що можлива ще одна атака.

«Прохання не виїжджати в центр міста. Не виходити з будівель. Всім, хто знаходиться поруч зі штабом флоту - при звуках сирени, пройти в укриття», - пише він.

За його словами, на місці удару працюють рятувальники, в готовність приведена аеромобільна угруповання.

Оновлено о 13:30: У мережі повідомляють, що в районі аеродрому Бельбек працює протиповітряна оборона, також «голосно» в Гарнізоні Гвардійського і Саках. 

Крім того, перекрито рух по Кримському мосту, також призупинив рух морський пасажирський транспорт.

У Севастополі прилетіло в штаб Чорноморського флоту (фото)У Севастополі прилетіло в штаб Чорноморського флоту (фото)У Севастополі прилетіло в штаб Чорноморського флоту (фото)У Севастополі прилетіло в штаб Чорноморського флоту (фото)У Севастополі прилетіло в штаб Чорноморського флоту (фото) 

Нагадаємо: у Криму прилетіло по військовому аеродрому в Саках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів