Поділитись:

🔥 У Криму прилетіло по військовому аеродрому в Саках

Четвер, 21 вересня 2023, 11:37
🔥 У Криму прилетіло по військовому аеродрому в Саках

СБУ та ВМС цієї ночі завдали масштабного удару по військовому аеродрому «Саки» в окупованому Криму. Для атаки були застосовані безпілотники та ракети «Нептун».

Про це РБК-Україна розповіли джерела у Службі безпеки України.

За даними наших джерел у СБУ, на летовищі було щонайменше 12 бойових літаків (Су-24 і Су-30), а також ПЗРК «Панцирь». Там же знаходилася база підготовки операторів БПЛА Mojaher. Саме ці безпілотники використовують росіяни для координації власних повітряних атак, а також як бойовий ударний дрон.

 

Як повідомили виданню, удари Служби безпеки та Військово-морських сил влучили в ціль і завдали серйозних пошкоджень техніці окупантів. Для ураження ворога використали безпілотники, які перенавантажили російську ППО, а потім - запустили ракети «Нептун».

Тим часом російські пропагандистські Телеграм-канали підтверджують серйозні руйнування та втрати - пишуть про не менше 30 загиблих військових.

Своєю чергою в СБУ запевняють, що із кожним днем «бавовна» в Криму буде квітнути все більше - окупанти не можуть почувати себе в безпеці на окупованому півострові.

Що цьому передувало

Близько опівночі 21 вересня в різних районах окупованого Криму повідомили про численні вибухи, і нібито «масовану атаку дронів».

Очевидці писали в мережі про вибухи в районі аеродрому в Новофедорівці, де також чули стрілянину, а також у Євпаторії, Саках, Севастополі в районі бухт, Чорноморському, Миколаєві тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів