Поділитись:

Лучанка Галина Падалко стажуватиметься в Європарламенті

П'ятниця, 22 вересня 2023, 07:38
Лучанка Галина Падалко стажуватиметься в Європарламенті

Лучанка Галина Падалко потрапила в інтернатуру у Європарламент. 

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Мене мільйон разів уже питали, чи ʼexcited’ я від такої головозриваючої можливості. Я не знаю. Здається, я уже втратила цю можливість бути ʼexcited’ після 24 лютого назавжди. Вже більше року я живу на синусоїді депресії, намагаючись хоча б іноді не відчувати почуття провини. Не виходить. Чи задоволена я цим стажуванням? Так, я буду працювати по українському профайлу до EU і займатимуся ініціативами, у яких фігуруватиме Україна в євроконтексті. Це і відбудова, і санкції, і росгаз, і ще хтозна, що там може зʼявитися за цей час. Я зроблю все можливе, аби бути якомога кориснішою за цей час. Як, зрештою, я роблю завжди», – зазначила Галина Падалко. 

Вона також зауважила, що подавалася на позиції в українські міністерства, але там їй навіть не відписували на пошту.

«Це було дуже боляче і неприємно. Я знаю, що я достатньо кваліфікована і не буду «просити, щоб хтось мене влаштував на роботу». Робота в Україні була б для мене свідомим громадянським вибором, а не «дориванням до кормушки», – наголосила Галина. 

І додала: дуже засмучує, що серед європейського, канадського парламенту, ООН та українських міністерств їй не вдалося потрапити лише у останнє:

«Хтозна, може, цього кадрового голоду не існує і це все російські фейки. Одним словом, такі справи. Дякую СД та SnD за те, що ви робите для України, та за те, що маєте мене Велика честь і відповідальність водночас». 

Нагадаємо: Галина Падалко раніше переїхала до Харкова, де її й застала війна. 28 лютого вона поділилася емоціями після пережитого артилерійського удару по місту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів