Поділитись:

Луцька піарниця зустрілася з мамою Ілона Маска (фото)

Середа, 10 листопада 2021, 13:20

Піарниця з Луцька, директорка з комунікацій видавництва Vivat Галина Падалко зустрілася з мамою Ілона Маска

Про це вона написала на своїй фейсбук-сторінці у середу, 10 листопада.

Vivat цього року видали книгу Мей Маск «Жінка, яка має план», і вона приїхала в Україну на презентацію. 

«В цьому пості дуже важливе оголошення, і це не лише про те, що у неділю наша Vivat команда мала обід з Мей Маск. Так-так, вона запросила нас, і ми мали теплу розмову про життя, пригоди, подорожі і книги, та навіть записали коротеньке інтерв'ю з запитаннями від наших читачів. Крім того, ми підписали 10 примірників «Жінки, яка має план» і готові віддати їх соціально-відповідальним компаніям, які зроблять благодійні внески для протидії домашньому насильству в Україні.

Вилучені з цього соціального проекту кошти ми передамо у фонд «ЛаСтрада». Це буде дуже символічно, адже у своїй книзі Мей дуже відверто розповідає про свій досвід життя з чоловіком аб'юзером, і саме голос Мей надихає мільйони жінок по всьому світу не терпіти насильство. Я повна вражень і безмежно вдячна Мей за її книгу, за її безцінний внесок у суспільство і тему розвитку жіночого підприємництва і, звісно, за цю незабутню годину разом. Я навіть і не могла мріяти, що ми нарешті зустрінемось не лише онлайн, а й офлайн. Мене вже тиждень «ковбасить» від усвідомлення цієї новини. Головний інсайт з цієї події для мене – якщо працювати багато і якісно, бути наполегливим та привітним, навіть Мей Маск може запросити тебе на обід», – ідеться в дописі. 

 

Нагадаємо, Галина Падалко – найпопулярніша ведуча волинського ток-шоу «Протилежний погляд», кандидатка у депутати Луцької міської ради від Громадянського Руху «СВІДОМІ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів