Поділитись:

Гоу в депутати з Галиною Падалко: як просто отримати владу

Понеділок, 13 липня 2020, 19:40

Близько чотирьох місяців залишилося до чергових місцевих виборів, які, відповідно до Конституції, мають відбутися 25 жовтня. Як же вони відбуватимуться? 

Поки вкрай мала кількість навіть експертів розуміє, яким буде голосування. Адже постійно говорять про внесення змін до виборчого законодавства, і якою буде остаточна модель – не до кінця зрозуміло. Тож в одному з наступних відео я обовязково зупинюся на цій темі, а поки хочу донести до вас феєричну інформацію.

Якщо ви дивитеся мій влог, то, швидше за все, знаєте, що ось уже 3 роки з ініціативи засновника, бізнесмена та депутата Луцької міської ради Андрія Покровського ми розвиваємо Громадянський Рух “СВІДОМІ”. Це команда небайдужих лучан, які люблять своє місто і реально його змінюють.

Ми вирішили брати участь у місцевих виборах та йти у Луцьку міську раду. Всією командою разом з активними фаховими лучанами та мешканцями населених пунктів, які утворять велику Луцьку громаду.

10 місць у списку нашої команди ми залишаємо вакантними та відкритими для тих, хто готовий стати частиною нашої команди.

Я знаю, що у місті є багато небайдужих лучан, які є професіоналами своєї справи і мають навички управління. 

Я знаю, що серед вас є ті, хто хоче покращувати місто і майбутню об’єднану громаду та готовий спробувати піти у владу. 

Я знаю, ви хочете знайти гідну та ідейну команду, а не компроментувати свою репутацію заплямованими партіями. 

Я знаю, вас важко знайти, але ви є! Ви потрібні місту, і я зараз звертаюся саме до вас!

Негідні персонажі, які роками “мутили” при владі, сформували стереотип, що влада – це щось брудне, від чого не відмиєшся. Але в наших силах зруйнувати цей штапм.

Партії будуть виставляти своїх представників на місцях, аби і далі грати в політику. Але ж ми знаємо, чим це закінчується. Колективна відповідальність перетворюється на безвідповідальність та просту “дільожку” ресурсів під прапорами відомих партій. Окремі депутати при перших же мотиваціях змінюють партії, погляди і ладні зректись рідної матері. Ви добре пам'ятаєте ці історії – у кожному з моїх попередніх влогів я розповідала про це.

Отож: якщо тобі більше 18 років, ти проживаєш чи працюєш в Луцьку або на території майбутньої Луцької міської об’єднаної громади, якщо все, про що йшлося вище, тобі близьке і ти готовий відстоювати інтереси громади – нам по дорозі!

Зайди за посиланням на сайт свідомі.укр та заповни коротку анкету кандидата.

У тебе точно є друг, якого не влаштовує ситуація в місті, але він соромиться визнати, що йому треба у депутати. Надихни його заповнити анкету! Серед усіх зареєстрованих учасників буде відкрито обрано 10-ку кандидатів, які змагатимуться за депутатські мандати разом з нами.

Не вагайся! Я вірю у тебе! З такою командою, як ми, можливо все!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
13 березня 2024
28 лютого 2024
27 лютого 2024
25 лютого 2024
29 січня 2024
20 січня 2024
17 грудня 2023