Поділитись:

На ціннику одне, а по факту – інше: у Луцьку в TOR-BA обраховують покупців (фото)

Четвер, 21 вересня 2023, 19:25
Фото: під прицілом
Фото: під прицілом

В одному з супермаркетів Луцька TOR-BA, що розташований на вулиці Єршова, 11, обраховують покупців: на ціннику вказана одна вартість, а на касі – більша. 

Про це сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили читачі. 

У TOR-BA за акційною пропозицією пропонують придбати 6 пляшок води вартістю 33 гривні за одну. Однак, за словами покупців, на касі (за 6 пляшок води) їм порахували по 35 гривень за штуку. 

Така ситуація неабияк обурила лучан. Після оплати покупці побачили, що замість 198 гривень, їм у чеку нарахували 210 гривень за придбану воду. Розібратися з ситуацією касир покликала менеджера. Менеджер пройшов з обрахованим покупцем до стелажа з водою і побачив, що, дійсно, на ціннику вказано 33 гривні за штуку, якщо купляти 6 пляшок і більше.  

Менеджер запитав у покупців, чи повертати їм цю різницю у 12 гривень. Зрештою, їм повернули цю різницю. 

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» намагались зв'язатись з адміністрацією магазина, однак зазначений в інтернеті номер (044 334 5048) – недоступний. На сайті супермаркету ми відшукали номер рекрутера Тетяни, яка обіцяла передати контакти адміністрації для отримання коментаря. 

Журналісти готові висвітлити позицію супермаркету TOR-BA щодо цієї ситуації.

На ціннику одне, а по факту – інше: у Луцьку в TOR-BA обраховують покупців (фото) На ціннику одне, а по факту – інше: у Луцьку в TOR-BA обраховують покупців (фото) На ціннику одне, а по факту – інше: у Луцьку в TOR-BA обраховують покупців (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів