Поділитись:

Скандальна Любов Яковчук таки очолила Луцьку стоматполіклініку (фото)

Вівторок, 19 вересня 2023, 12:08
Скандальна Любов Яковчук таки очолила Луцьку стоматполіклініку (фото)

Директоркою Луцької міської стоматологічної поліклініки призначили Любов Яковчук-Качмар, яка вже давно прагнула отримати цю посаду.

Відповідний наказ з'явився на сайті управління охорони здоров'я Луцькради.

Нагадаємо, що у робочому колективі міської стоматполіклініки розгорівся скандал після призначення нового медичного директора – Любові Яковчук-Качмар. Вона почала висувати чимало претензій до працівників та тодішньої директорки Світлани Черниш, яка згодом пішла з посади через постійний тиск. Лікарі з цим не погодились й написали скаргу на адресу начальника управління охорони здоров'я Луцької міської ради Володимира Лотвіна. Проте рух цій скарзі не дали. Наші джерела у поліклініці розповідали, що пані Яковчук постійно скаржилась у «високі кабінети», аби посісти крісло керівниці закладу.

Любов Яковчук-КачмарЛюбов Яковчук-Качмар

Зі слів лікарів, однією з причин таких дій пані Любові є захмарна заробітна плата, яку свого часу встановили для теперішньої очільниці. Після пані Світлани у поліклініці призначили тимчасового очільника Івана Примачука, до якого вже не було жодних зауважень, проте через півроку роботи той теж написав заяву на звільнення. У коментарі нашим журналістам він пояснив, що більше не керуватиме поліклінікою через стан здоров'я. Відтоді тимчасовою керівницею медзакладу призначили Любов Яковчук.

Конкурс на посаду директора провели 17 серпня 2023 року. За його результатами, директоркою стоматологічної поліклініки стала пані Любов.

«Призначити на посаду директора комунального підприємства «Луцька міська стоматологічна поліклініка» Яковчук Любов Анатоліївну в порядку переведення з посади медичного директора того ж закладу з четвертого вересня 2023 року», – йдеться у наказі про призначення.

На початку вересня з нею також уклали контракт. Підставами для такого рішення в управлінні називають результати конкурсної комісії та власне заяву пані Любові, яку та подала ще першого вересня.

Нагадаємо: журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» направили інформаційний запит у поліклініку, аби з'ясувати, яку ж заробітну плату отримує дирекція закладу. Ми просили надати розрахунки з січня по липень 2023 року. Теперішня керівниця стоматологічної поліклініки Любов Яковчук-Качмар отримала заробітну плату лише за один місяць роботи. У липні їй нарахували понад 50 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
18:35
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02