Поділитись:

Це не знімайте, туди не йдіть: як працює луцька стоматполіклініка після зміни керівництва (відео)

Середа, 05 квітня 2023, 20:01
Це не знімайте, туди не йдіть: як працює луцька стоматполіклініка після зміни керівництва (відео)

У луцькій стоматполіклініці кілька місяців тому змінилося керівництво. Нині обов’язки директора виконує Іван Примачук.

Про те, як працює медзаклад та чи є нарікання у лучан – йдеться у сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

«Заклад працює як і працював: спокійно надаючи допомогу в повному об’ємі Змін в керівництві не проводили, звільнень також. Всі працюють спокійно надають медичну допомогу. Платяться зарплати, закуповуються матеріали для того, щоб надавати якісну допомогу», – каже Іван Примачук.

Також виконувач обов’язків директора розповів, що доходів в стоматполіклініці не дуже багато, але на зарплати та обслуговування обладнання вистачає.  

«Це не прибутковий заклад, але прибуток полягає в тому, що для зарплати ми заробляємо кошти самі. Для своїх потреб ми заробляємо кошти самі. Міська рада дає нам певну пільгову категорію. В нас працюють програми АТО», – каже він.

Лучани зазначать, якихось порушень у роботі поліклініки за цей час не помітили.

«Звернувся сюди і все. Ціни якщо порівнювати з приватними, то тут набагато дешевше», – каже пацієнт Андрій.

Як бачимо зі слів нового очільника – ситуація з прибутками залишилися тією що й була. А от як працюється лікарям – так і не вдалося дізнатися. Деталі – у відео.

Нагадаємо, ще у вересні минулого року у міській раді звучали нарікання на роботу екскерівниці поліклініки Світлана Черниш. Після гучного скандалу навколо луцької стоматполіклініки керівництво медзакладу змінилось. Директорка клініки Світлана Черниш заявила, що звільняється з посади.

З 1 листопада очолив стоматполіклініку вже інший лікар Іван Примачук, який до цього обіймав посаду завідувача ортопедичним відділенням цієї ж поліклініки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів