Поділитись:

У Луцьку голова одного з ОСББ зник й лишив мешканців без грошей та з боргами (відео)

Понеділок, 18 вересня 2023, 11:17
У Луцьку голова одного з ОСББ зник й лишив мешканців без грошей та з боргами (відео)

У Луцьку мешканці будинку на бульварі Дружби Народів, 4а, звинувачують голову ОСББ у крадіжці їхніх грошей.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

З 2021 року головою ОСББ мешканці будинку на Дружби Народів, 4а, обрали Сергія Ганайчука. 116 квартир, де мешкають майже 250 людей сподівались, що якщо сплачуватимуть вчасно комунальні рахунки, то матимуть гарні умови в будинку та відповідального сусіда, який займатиметься бюрократичними питаннями.

«Місяць пройшов, а він так і не з'явився на роботу. Він втікав, то він в КПЗ, то знайшов підробіток, ми чекали-чекали, але на роботу він так і не приходив. Потім ми помітили, що гроші з рахунку знімаються кожен день з банкоматів і немаленькі суми. Він казав, що має бухгалтера, який робить звіти у податкову, але їх ніхто не робив, їх навіть немає. Є тільки одні штрафи», – каже в.о. голови ОСББ Варвара Банацька.

Варвара БанацькаВарвара Банацька

Жінка додає, що майже щодня їм почали приходити «листи щастя» – неоплачені рахунки за воду, електроенергію та податки. Це для жителів стало шоком, адже, за їх словами, разом з головою ОСББ зникли й кошти з рахунків, а це майже 788 тисяч гривень.

Мешканці багатоповерхівки зазначають, що пан Сергій зробив усе для того, щоб тільки у нього був доступ до грошей ОСББ. Пані Валентина розповідає, що усі рахунки були прикріплені до банківської картки Ганайчука. Також вона повідомила, що він знімав з рахунків по п'ять-шість тисяч гривень, коли не з'являвся на роботі.

Коли ж сусіди помітили, що гроші з рахунків зникають та приходять борги за комунальні послуги, вони почали бити на сполох й намагалися зв'язатися з головою ОСББ. Проте той на дзвінки перестав відповідати, а де він мешкає – люди не знають. Тому жителі багатоповерхівки вирішили законним шляхом повертати кошти і мають писати заяву у поліцію.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» намагалися зв'язатися з Сергієм Ганайчуком, але чоловік на дзвінки не відповідає.

Нагадаємо: у Луцьку мешканці вулиці Конякіна та Зацепи «плавають» у величезних калюжах через величезні ями. Розповідають, що заїзд, який веде до прибудинкових територій місцевих багатоповерхівок не ремонтувався роками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024