Поділитись:

У Луцьку просять замінити старі таблички на перейменованих вулицях (фото)

Автор: Максим Косюр |
Четвер, 31 серпня 2023, 12:56
У Луцьку просять замінити старі таблички на перейменованих вулицях (фото)

У Луцьку, на перейменованих вулицях, просять замінити таблички зі старими назвами.

Про це йшлося під час сесії міської ради у середу, 30 серпня.

Депутат від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик направив запит міському голові з проханням дати доручення відповідним органам, аби розв'язати це питання. Справа і тому, що на вже перейменованих вулицях досі висять вказівники зі старими назвами.

«У Луцьку активно триває процес дерусифікації, перейменування вулиць. Ці рішення набирають чинності. Але, якщо пройтися містом, то не всюди змінені таблички з назвами вулиць. І виникає своєрідне дежавю. Начебто назва перейменована, але йдеш якоюсь вулицею з минулого. Зважаючи на сказане вище, прошу забезпечити зміну назв вулиць Луцька на табличках, незалежно від форми власності будівель, на яких вони встановлені», – каже депутат.

Андрій ЛучикАндрій Лучик

Нагадаємо: ще на початку березня ми писали про те, що у місті перейменовують вулиці, але таблички змінювати не поспішають. Тоді очільник департаменту ЖКГ Микола Осіюк повідомив, що вони не мають доступу до приватних будинків, тому мусять співпрацювати з головами ОСББ, які вже й розв'язуватимуть «табличне питання» з мешканцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024