Поділитись:

Обурливе звернення лучанина про перейменування вулиць хочуть передати в СБУ для розслідування

Автор: Максим Косюр |
Четвер, 24 серпня 2023, 18:50
Обурливе звернення лучанина про перейменування вулиць хочуть передати в СБУ для розслідування

Лучанин Віктор Батів направив офіційне звернення секретарю міської ради з вимогою припинити змінювати назви та персональними образами. Крім того, він зазначив, що  не вважає загиблих воїнів, які вели бій у луганському аеропорту, героями. 

Про це йшлося під час засідання комісії з впорядкування назв вулиць Луцької міської територіальної громади.

«Я Батів Віктор Геннадійович людина живонароджена, я користуюсь правами, які надані мені Творцем від народження та закріплені у Всесвітній декларації прав людині, прийнятою Генеральною асамблеєю ООН від 10 грудня 1948 року. І далі по змісту...», – розповів про текст звернення Михайло Щур

Крім того, там були й персональні образи депутатів міської ради. Але найбільше голову комісії Михайла Щура обурила частина, в якій він вказує, що воїн Сергій Климчук не гідний, щоб його іменем називали вулицю у місті. Адже, на думку, пана Віктора, жертви військових були безрезультатними. Окрім цього там були ще певні вислови, які, на думку очільника комісії, мають ознаки загрози територіальній цілісності України. 

Тому комісія прийняла рішення рекомендувати секретарю міської ради направити цей текст у Службу безпеки України, аби спеціалісти з'ясовували подальшу долю пана Віктора. Також члени комісії направили й рекомендовану відповідь, яку секретар зможе надіслати заявнику. 

Нагадаємо: на честь загиблого волинського військовослужбовця Сергія Якимука, який загинув торік в російсько-українській війні, перейменували вулицю Польову в селищі Головне Ковельського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024