Поділитись:

Яма на ямі: у Луцьку люди роками просять відремонтувати двір на Конякіна (відео)

Четвер, 31 серпня 2023, 21:18
Яма на ямі: у Луцьку люди роками просять відремонтувати двір на Конякіна (відео)

У Луцьку мешканці вулиці Конякіна та Зацепи «плавають» у величезних калюжах через величезні ями.  Розповідають, що заїзд, який веде до прибудинкових територій місцевих багатоповерхівок не ремонтувався роками.

Про це розповідає телеканал «Конкурент TV».

Лучанин Олег Сергієнко мешкає тут вже давно. Розповідає, скільки тут проживає, то скільки часу і існує ця проблема. 

«Ви бачите, що от ті машини не можуть проїхати, діти мусять обходити, люди... По цій ділянці ми звертаємось вже протягом семи років. На чергове звернення мешканців наших будинків – в мене є відповідь в електронному варіанті: «Питання переноситься на 2024 рік». І так вже сім років підряд», – каже місцевий. 

Ця зруйнована дорога  – заїзд до багатоповерхівки на Конякіна, 29 А. Голова ОСББ «Луцький Дім» Володимир Склянчук каже: ще гірше тут стає, як тільки пройде злива. 

«Тут така ділянка – сюди сходиться вся вода з вулиці Зацепи. Я кожен рік намагаюсь загнати сюди Bobcat, вирівняти, щоб люди могли спокійно паркуватись, але великі об'єми води сюди попадають. І люди звертаються, що нічого не робиться», – розповідає Володимир Склянчук. 

Голова ОСББ Конякіна, 29 А Георгій Давидюк каже щодо ремонту цієї ділянки у відповідні органи звертались неодноразово. Розповідає, що справа дійшла до того, що кілька років тому розробили проєкт капремонту.

«Є інформація, що давно готовий проєкт. Років п'ять. На жаль, на сьогодні це питання «у відкритому стані». На жаль, будь-яких робіт тут проводити не збираються. Розуміючи, що на сьогодні в Україні – війна. Це ми також розуміємо, але наразі хоча б зробити попередній ямковий ремонт», – наголошує Георгій Давидюк. 

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» надіслали інформаційний запит до Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради, щоб дізнатися, коли цю ділянку дороги відремонтують. 

Детальніше – у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів