Поділитись:

У Ківерцях «заникали» військову броньовану машину (фото)

Понеділок, 04 вересня 2023, 13:22
У Ківерцях «заникали» військову броньовану машину (фото)

У Ківерцях на території одного з комунальних підприємств знайшли заховану бойову розвідувально-дозорну машину.

Про це у фейсбуці повідомив волинський активіст Сергій Рижков.

За його словами, на території одного з комунальних підприємств підтвердилась інформація, про те, що там знаходиться БРДМ.

«При перевірці, виявилося що за державним номером який на БТР, ніякої техніки не зареєстровано... Ходіть чутки, що цей броньований автомобіль мера Ківерців. Війна це ще не історія, війна це тут і зараз. Коли вилучались військовою адміністрацією в підприємств і особо в підприємців останні авто, які заробляли на  родини! А тут цілий БРДМ ...
100 бригада перебувавши у волинських лісах, де потрібно було якось переміщатись болотами, потребували хоч якоїсь техніки, а про таку техніку, яка стоїть вкрита ковдрами, просто мріяли. Так, це приватний автомобіль. Але в час коли прості люди віддавали і віддають все що необхідно військовим, мер Ківерців тримає броньовик в гаражі. Для чого?!!? Що чекає?
Вибачте, але державна людина так робити не буде», – йдеться у повідомленні.

У Ківерцях «заникали» військову броньовану машину (фото) У Ківерцях «заникали» військову броньовану машину (фото) У Ківерцях «заникали» військову броньовану машину (фото) 

Позицію міського голови Ківерців редакція сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» подасть згодом.

Нагадаємо: у Ківерцях люди вийшли на зустріч з міським головою після скандалу з «золотим» стадіоном. Присутні висунули пропозицію, аби винести на сесію питання про розрив договору з підрядником на будівництво стадіону. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів