Поділитись:

У вересні на Волинь суне велике прибирання: деталі

Понеділок, 04 вересня 2023, 12:51
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

Кожну третю суботу вересня в Україні проходить акція «Всесвітній день прибирання», який цього року відбудеться 16 вересня. 

Про це інформує Волинська ОВА. 

В цей день в усіх куточках країни відбудеться прибирання прибудинкових територій, територій установ, організацій, закладів освіти, сортування вторинної сировини та здача на перероблення.

«Основна мета заходу – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання ресурсів серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього», – йдеться у повідомленя. 

Важливо, що у зв’язку з воєнним станом, учасників закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених органами місцевого самоврядування локаціях, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки, навчання та під час сигналу тривоги спускатись в укриття.

Українці за кордоном також можуть приєднатися. Організувати онлайн або офлайн прибирання, подякувати приймаючим містам та підтримати своє рідне місто навіть на відстані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів