Поділитись:

У Ковелі збирають підписи для перейменування вулиць іменами полеглих Героїв

Субота, 19 серпня 2023, 19:51
У Ковелі збирають підписи для перейменування вулиць іменами полеглих Героїв

Ініціатором двох петицій щодо присвоєння двом вулицям у Ковелі імен загиблих ковельчан стала мама Максима Бурди – Ірина Миколаївна, до якої з аналогічними пропозиціями неодноразово зверталися мешканці міста. Адже полеглі на війні Олександр Філон та Максим Бурда за життя були відомі своєю громадською та благодійною активністю.

Про це «Ковель media» повідомила Марія Лукашук.

«Максим завжди говорив мені, що НАШІ вулиці мають мати назви НАШИХ Героїв. Мама Максима памʼятає про це і наразі робить усе, аби вшанувати памʼять свого сина та його побратима, які зробили великий внесок у розвиток свого міста та молоді. Тому закликаємо усіх долучитися до збору підписів, який можливий тільки офлайн. У такий спосіб вшануємо памʼять двох активістів, які зробили наше місто та нашу молодь кращими!», – зазначає вона

За її словами, охочі можуть залишити підпис тільки офлайн у кавʼярні «The Spiceroom», що у Ковелі на вулиці Незалежності, 94.

Заяви написані на ім’я міського голови Ігоря Чайки. У них просять перейменувати вулицю Театральну на вулицю Максима Бурди, а Брестську – на Олександра Філона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів