Поділитись:

У Туреччині збудують ще один корвет для ВМС України (фото)

П'ятниця, 18 серпня 2023, 11:44
У Туреччині збудують ще один корвет для ВМС України (фото)

Туреччина збудує другий корвет типу Ada для потреб Військово-морських сил ЗС України, закладка корабля відбулася на одному з суднобудівних підприємств у Стамбулі.

Про це повідомила у п'ятницю, 18 серпня, пресслужба ВМС ЗС України у фейсбуці.

«В Туреччині за участі начальника штабу Військово-морських сил ЗС України віцеадмірала Андрія Тарасова у складі делегації Міністерства оборони України на чолі із заступником міністра оборони України Володимиром Гавриловим відбулась церемонія закладки другого корабля класу "корвет" для потреб Військово-морських сил Збройних Сил України». – йдеться у дописі.

Згідно з існуючими домовленостями це вже другий корвет який будується Туреччиною для потреб ВМС. Повідомляють, що всі роботи здійснюються вчасно, згідно з графіками та укладеними договорами.

Нагадаємо: 2 жовтня 2022 року в Стамбулі на військовій верфі підприємства Istanbul Naval Shipyard відбулася церемонія спуску на воду першого корвета Ada MILGEM «Гетьман Іван Мазепа», який будується на замовлення Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

У Туреччині збудують ще один корвет для ВМС України (фото)У Туреччині збудують ще один корвет для ВМС України (фото)У Туреччині збудують ще один корвет для ВМС України (фото)У Туреччині збудують ще один корвет для ВМС України (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів