Поділитись:

Волинські тероборонівці пообіцяли помститися за рідний Луцьк (фото)

Вівторок, 15 серпня 2023, 14:45
Волинські тероборонівці пообіцяли помститися за рідний Луцьк (фото)

Волинські тероборонівці пообіцяли помститися за рідний Луцьк. Бійці вже пишуть «послання» на 155 мм снарядах – « За Луцьк!».

Про це розповіли на фейсбук сторінці 100 окремої бригади територіальної оборони. 

«Вночі оскаженіла рашистська орда завдала ракетного удару по Луцьку – обласному центру нашої рідної Волині, мирному місту за понад тисячу кілометрів від лінії фронту… Є поранені, три людини загинули… Ця звістка змусила бійців Волинської бригади тероборони, яка нині у повному складі виконує бойові завдання на сході України, ще міцніше стиснути кулаки і ще завзятіше взятися до справи тотального знищення ворога!», – йдеться у повідомленні. 

Артилеристи пишуть «послання» на 155 мм снарядах – «За Луцьк!» – перед тим як використати їх за призначенням. 

«Сволото, земля горітиме під твоїми нікчемними ногами! Ми не зупинимося, допоки не знищимо останнього окупанта і не звільнимо навіть найменший закуток нашої рідної країни!», – кажуть воїни.

За Луцьк! За Волинь! За Україну! – До Перемоги!

Нагадаємо: вранці, 15 серпня, Росія вчергове здійснила ракетну атаку. Вибухи пролунали в багатьох містах, у тому числі й у Луцьку. Під час повітряної тривоги надійшла інформація про влучання у промисловий об'єкт двох крилатих ракет. Внаслідок «прильоту» на промисловий об'єкт – троє осіб загинуло і троє поранені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024