Поділитись:

Секс-іграшка з ім'ям загиблого Героя: у Луцьку вдові надіслали обурливий пакунок (відео)

П'ятниця, 04 серпня 2023, 20:40
Секс-іграшка з ім'ям загиблого Героя: у Луцьку вдові надіслали обурливий пакунок (відео)

У Луцьку вдові військового поштою надіслали пакунок, в якому були засоби контрацепції та секс-іграшка. На фалоімітаторі написали ім'я загиблого Героя Миколи Близнюка.

Окрім зазначених речей в пакунку також були шоколад, мило та свічка. Відомо, що 44-річний воїн Микола Близнюк був призваний на військову службу по мобілізації і загинув 12 липня 2023 року у Запорізькій області. Поховали захисника 20 липня у селі Рованці на місцевому кладовищі.

Вже за декілька днів після героїчної смерті Миколи його дружині невідомі надіслали поштою пакунок із дивним вмістом.

Його в редакцію телеканалу «Конкурент TV» 27 липня приніс батько полеглого захисника та свекор вдови Олександр Близнюк. Він розповів, що його невістка досі перебуває у шоковому стані і не може оговтатися після загибелі чоловіка, однак ще одну психологічну травму вона отримала через цей пакунок. Розповідати про це самій жінці важко, тож Олександр Близнюк став на захист невістки і прагне розібратися, кому ж вистачило совісті так жартувати над вдовою.

До слова, невідомі люди відправили пакунок і самому чоловікові. 

Журналісти подзвонили за номером телефону, вказаному на пакунку. Жінка, яка взяла слухавку сказала, щоб звертались на пошту, адже, за її словами, вона нічого не відправляла. 

Кого звинувачує батько загиблого – у відео. За словами журналістів в цій ситуації розбиратиметься поліція. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів