Поділитись:

У Луцьку погасили поштову марку «Винищувачі зла» (фото)

П'ятниця, 04 серпня 2023, 18:39
У Луцьку погасили поштову марку «Винищувачі зла» (фото)

У Луцьку відбулось спецпогашення нової поштової марки «Винищувачі зла».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської ОВА. 

«Сьогодні, 4 серпня 2023 року, у переліку українських поштових марок з’явилася нова – із літаками-винищувачами F-16. Спецпогашення відбулось в усіх регіонах України, в тому числі і на Волині за участю журналістів, представників обласної влади та Укрпошти», – йдеться у повідомленні.

Поки Повітряні сили та вся країна чекає на передачу F-16, Укрпошта вводить в обіг поштову марку «Винищувачі зла».

«Так ми наголошуємо на гострій потреба такого виду авіації та візуалізуємо роботу «бойових соколів», – розповів керівник Волинської дирекції Укрпошти Іван Люсак.

Зазначають, що номінал поштової марки – F. Кожні 16 гривень від вартості будуть спрямовані як благодійний внесок на придбання безпілотників.

На спецпогашенні випуску був присутній представник бригади тактичної авіації.

«Я надіюсь, ця марка принесе багато користі і збере чимало коштів для забезпечення наших Збройних сил», – додав заступник командира військової частини повітряних сил Василь Шарковський.

Загальний тираж випуску – 600 тисяч примірників. Також до марки випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт і картку.

Укрпошта також підготувала тематичний мерч – ексклюзивну сувенірну терку, отвори якої виконані у формі літаків F-16.

У Луцьку погасили поштову марку «Винищувачі зла» (фото)У Луцьку погасили поштову марку «Винищувачі зла» (фото)У Луцьку погасили поштову марку «Винищувачі зла» (фото)У Луцьку погасили поштову марку «Винищувачі зла» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024