Поділитись:

У річницю звільнення острова Зміїний у Луцьку погасили марку «ГУР МО України» (фото)

П'ятниця, 30 червня 2023, 20:12
У річницю звільнення острова Зміїний у Луцьку погасили марку «ГУР МО України» (фото)

На головпоштамті у Луцьку 30 червня представили поштову марку «Головне управління розвідки Міністерства оборони України».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської ОВА. 

Це друга серія поштового випуску «Слава силам оборони та безпеки України!». Марку ввели в обіг у річницю звільнення острова Зміїний від російських окупантів. 

«Поштові марки – це потужний інструмент, яким Україна говорить до світу, утверджує віру в перемогу, додає рішучості, а ще морально тисне на ворога. Сьогодні воєнна розвідка країни надійно стоїть на захисті нашої держави. Саме завдяки розвідданим, українські бойові підрозділи завдають удари по пунктах базування ворога. Розвідники виконали низку операцій, що завадили окупантам захопити столицю та всю країну і надалі виконують надважливі завдання», – вважає керівник Волинської дирекції «Укрпошти» Іван Люсак.

Тираж поштової марки складає більше одного мільйону примірників. Волинь отримала 20 тисяч марок. Це – 4 тисячі блоків. Частину коштів з продажу передадуть на благодійність.

Номінал марки – F (23 грн) + 7,00 грн благодійний внесок. Кількість марок в аркуші – 5+1 купон. До марки випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт та художню картку.

У річницю звільнення острова Зміїний у Луцьку погасили марку «ГУР МО України» (фото)У річницю звільнення острова Зміїний у Луцьку погасили марку «ГУР МО України» (фото)У річницю звільнення острова Зміїний у Луцьку погасили марку «ГУР МО України» (фото)У річницю звільнення острова Зміїний у Луцьку погасили марку «ГУР МО України» (фото)У річницю звільнення острова Зміїний у Луцьку погасили марку «ГУР МО України» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів