Поділитись:

Родичам волинян Андрія Мефаніка та Миколи Кльока вручили їхні ордени (фото)

П'ятниця, 04 серпня 2023, 16:46
Родичам волинян Андрія Мефаніка та Миколи Кльока вручили їхні ордени (фото)

У Маневицькій громаді рідним полеглих на війні військовослужбовців Андрія Мефаніка та Миколи Кльока вручили їхні нагороди – ордени «За мужність» III ступеню.

Про це повідомили на сайті Маневицької селищної ради.

У п'ятницю, 4 серпня, голова громади Олександр Гаврилюк та т. в. о. начальника 1-го відділення Камінь-Каширського районного ТЦК та СП майор Юрій Мізюк зустрілися з родиною Андрія Мефаніка, який віддав своє життя у війні з російськими загарбниками. Андрій Олексійович загинув 19 липня 2022 року під час виконання бойового завдання біля села Берестове на Донеччині.

«Олександр Гаврилюк та  Юрій Мізюк щиро подякували мамі, дружині, дітям та онукам захисника за подвиг справжнього патріота своєї країни, який є прикладом відваги, відданості та любові до своєї Батьківщини», – повідомили у сільраді.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку у селі Хряськ очільник громади та представник ТЦК та СП вручили почесну відзнаку родині полеглого воїна Миколи Кльока та подякували рідним за його мужність та патріотизм. 38-річний Микола Миколайович Кльок загинув 12 вересня 2022 року під час штурмових дій  села Веселе на Харківщині. У воїна залишилися згорьовані батьки, брати з сім’ями, дружина та неповнолітня донька.

«Сьогодні увесь світ переконався у стійкості й незламності української нації, у героїзмі та професійності наших воїнів. Вічна та світла пам’ять Героям!», – йдеться у дописі.

Родичам волинян Андрія Мефаніка та Миколи Кльока вручили їхні ордени (фото)Родичам волинян Андрія Мефаніка та Миколи Кльока вручили їхні ордени (фото)Родичам волинян Андрія Мефаніка та Миколи Кльока вручили їхні ордени (фото)Родичам волинян Андрія Мефаніка та Миколи Кльока вручили їхні ордени (фото)Родичам волинян Андрія Мефаніка та Миколи Кльока вручили їхні ордени (фото)Родичам волинян Андрія Мефаніка та Миколи Кльока вручили їхні ордени (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів