Поділитись:

Солдата з Волині Романа Олійника посмертно нагородили орденом «За мужність» (фото)

Субота, 29 липня 2023, 17:41
Солдата з Волині Романа Олійника посмертно нагородили орденом «За мужність» (фото)

Указом Президента України випускник Володимир-Волинського центру професійної освіти, Роман Олійник із Зимнівської громади нагороджений Орденом «За мужність» III ступеня посмертно.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці навчального закладу.

Роман навчався за спеціальністю маляр, штукатур. 

З перших днів повномасштабного вторгнення був на передових позиціях, вірно, віддано та з честю служив Батьківщині, боронячи її територіальну цілісність і незалежність.

26-го грудня 2022 року, Роман, під час артилерійського обстрілу, отримав множинні поранення несумісні з життям. Йому було всього 21.

«За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку постановляю: Нагородити орденом «За мужність» III ступеня Олійника Романа Віталійовича (посмертно) – солдата», – зазначено в указі. 

Солдата з Волині Романа Олійника посмертно нагородили орденом «За мужність» (фото)Солдата з Волині Романа Олійника посмертно нагородили орденом «За мужність» (фото)Солдата з Волині Романа Олійника посмертно нагородили орденом «За мужність» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів